Polta Silta Joka Toinen Ilta

Iltasessarit kahestaan hyvän ystävän kanssa ovat erittäin mukavia.
Sama asia ku jakais koiran kanssa auringonlasku hetken.
Tai tytön kanssa jonkun muun hetken, semmone seksula.
Tai se tunne ku sä tiiät että kissa jää ulos sateeseen yöks.
Tai kun sä avaat saunassa oluen, ja se maku on vaan niin hyvä.
Tai märän asvaltin tuoksu kesällä.
Skedeys on parasta ja siitä ei pääse mihinkään!

Tsaari Petrushkov Martinovsky

Lord Ilemias Fieldhill

Ilmassa tuntuu ilma

Maanantai. Tänään on maanantai. Maanantai on päivä jonka pitäisi symboloida toivoa, uskoa ja uusien mahdollisuuksien alkua. Mutta ei. Maanantai on se kun toteat että tuo harhakuva nimeltä viikonloppu on ohitse ja huomaat että on taas arki ja joudut palaamaan rutiiniin. Tai sitten se on se kun heräät aamulla ja toteat että se eilinen krapula jatkuu vielä. Tämä kaikki saattaa vaikuttaa synkältä, niinkuin se olotila mistä juuri mainitsin ja se vittumainen fakta että joo darra ei aina mee ohitse nukkumalla yöunet. Mutta niin.
Kun Lordi Ilemias Fieldhill tänään heräsi, hän pyysi hänen luottohovimestaria Dimmu Immua tilaamaan hänen huippukokilta Ilulta aamupalaa.
Ja Ilu kysyi sitten Immulta että mitä saisi olla? Immu vastasi että Lordilla jatkuu krapula, ja on maanantai..joten jotain toivoa herättävää tähän synkkyyden arkeen. Ilu pohti hetken ja tokaisi "saaristolais munakas" Immu kysyi ilulta että mitäs mitäs ?
Ilu selitti asian että kun teen Lordille munakkaan joka ei ole sitä perusdarrapaskapizzaa vain astettaa terveellisempää, mutta samaan aikaan rasvaista. Niin se antaa toivoa. Ja kun on kesä ja Lordi Ilemas vanhana hurrina arvostaa kesässä saaristoa, niin tehään siitä munakkaasta sen henkinen. Eli vähän perunaa, melkein raakaa sipulia, lohta, ja saaristolaislimppua, kaikki sisään leivottuna munakkaaseen. Ja jos Hovimestarille sopii niin lisäisin vähän koskenlaskijaa pehmeyttämään koko annosta. Hovimestarille tämä sopi. Joten Kokkimme Ilu väänsi sitten Lordi Ilemiakselle saaristolaismunakkaan. Kun Immu tarjoili sitä Ilemiakselle hän hymyili ja sanoi Ilu on tehnyt teille tänään parastaan. Ja kun Lordi ensimmäisen puraisun jälkeen hymyili, hovimestari Immu Dimmu ryntäsi keittiöön ja kertoi tästä Ilulle. Ilu hymyili ja jatkoi tyytyväisenä kissansa raajojen poistoa.
Vaatimattomuus on kori kaljaa


Ja tähän väliin pari laivakuvaa.


Tässä Kreivi Ern Spenn Aus Der on cool.

Kuningas Joe Fieldhill valvoo viinantrokaus vesselin vesille laskua