Tengo Una Bolsa De Tela

Melkein jokainen meistä käyttää kangaskassia. Se on siisti, helppo, siisti, ja aika helppo. Tarvittaessa sen saa tungettua taskuun ja se on halpa. Joskus se on vähä kalliimpi jos se on kuvallinen kassi.. Mutta anyways nii se on aika siisti ja hyvä perus kassi.. mutta siinä on puutteita.
Kun sinulla on kangaskassi niin löydät yleensä avaimesi, stendarin, puhelimen, sen yhden 2 euron kolikon, työkalut, lompakon, tai jonkun muun sillä hetkellä tärkeän esineen yleensä pussin pohjalta tai muuten vaan väärästä paikasta sillä hetkellä.
Tiedät vissiin tunteen?
Entäs kun viikonloppuisin sinun pussukkasi on tungettu täyteen erilaisia virvokkeita, ja joudut laittamaan pussisi maahan ja se kaatu ja kaikki on levällään kadulla ja sitten alkaa sataa rakeita ja sinut ryöstetään ja jäät samaan aikaa dösän alle ja hevonen varastaa puolisosi ja orava raiskaa koiran edessäsi ja Timo Soini oksentaa kenkääsi ja marsut syövät huomisen ruokasi ja spurgu varastaa ne kadulla olevat virvokkeet ja saat samaan aikaan tietää joudut lähtemään meren pohjalle virittämään viuluja loppu elämäksi ja kaikki on vaa sillee että fuck my life.
Tiedät vissiin tunteen?

Random päätti korjata puutteet. He palvoivat pari päivää Mustjoen Pyhää Särkeä ja Särki antoi heille alkuun pari tämmöistä. Kangaskassit ovat 98% käsityötä. Ja kassit parantavat kaikki ongelmasi..tai ainaki melkee.

Random Survival Bag

Kuva

Vasen puoli.

Sinne voi piiloutua.

Patch

Kiristysnaru

Tasku kautta pussi

Nappi variaatio

Sinne mahtuu esim. kaljatölkki kokonaan

HighLife

Kolla detaljerna

Random got bags. Gots you ?
Lisätiedostelut facebook.com/RandomRDM



2 kommenttia: