random1998

Vedetään viivoja viivottimella mieleemme ja annetaan oksan katketa altamme jotta tunnemme ilmanvirran joka tuulee korvasta sisään ja toisesta ulos. Se ilmavirtaus ilmaisee sen tunteen kun teillä ei ole mitään mietittävää aivoissanne ja minulla ei ole hajuakaan miten tehdään bernaise kastike. "googlaa!" en. Kyl mä sen sitten googlasin..

2 keltuaista
1tl kuivattua raakunaa
1tl valkoviinietikkaa
1tl sitruunamehua
125g voita
1 hevosen kyrpä
2m köyttä
Ja aimo annos itseinhoa
1 kääpiö

Laita keltuaiset kulhoon ja lisää viinietikka ja rakuuna. Paloittele voi pieniksi kuutioiksi.
Lämmitä keltuaisia varovasti vesihauteeessa kokoajan sekoittaen. Lisää voinokareita joukkoon yksitellen kokoajan sekoittaen kunnes kastike sakenee. Kun voit on lisätty mausta kastike sitruunamehulla.
Tulee 1½ dl, riittää hienosti kahdelle, vaikka kääpiölle myös, ja helppo ja nopea tehdä ja parempi kuin pussista tehty. Lämmitä kastike vesihauteessa varovasti! Tämän jälkeen voit heittää narun lähimmän kattopaalun yli ja solmia hirttosilmukan.
Nyt kun sinulla on valmiskastike, niin nouse seisomaan kääpiön päälle. Laita silmukka kaulasi ympärille ja ota se mehevä hevosenkyrpä yhteen käteen ja kattila bernaisekastiketta toiseen.
Sitten dippaat sen slaikkarin kastikkeeseen ja imaiset! Ja kun kääpiö altasi lyyhistyy lattialle väsymyksestä niin sinä hirttäydyt bernaisekastikkeen makuinen hevosenkyrpä suussasi.

                                                             jepp, tää on just se.

1 kommentti: